Διαλέγοντας Τα Χρώματα Του Γάμου Σας!

Ίσως να γνωρίζετε ήδη ότι η απόφαση για τα χρώματα του γάμου σας μπορεί να είναι σημαντική, το ξέρατε όμως ότι είναι και αναγκαία ώστε να ξεκινήσετε το ταξίδι για τον προγραμματισμό του γάμου σας;

Τι είναι η παλέτα χρωμάτων γάμου;
Είναι μια συλλογή χρωμάτων που χρησιμοποιούνται με διάφορους τρόπους κατά τη διάρκεια της ημέρας του γάμου σας, δένοντας σχεδόν κάθε πτυχή του. Από τα προσκλητήρια μέχρι τις λουλουδένιες συνθέσεις, τα ρούχα, το σχέδιο τούρτας και μερικές φορές ακόμη και τις πιο απροσδόκητες λεπτομέρειες, όπως τα signature cocktails ή τις μπομπονιέρες γάμου σας.

Η παλέτα των χρωμάτων σας θα χρησιμεύσει ως γενικός οδηγός για την αισθητική της ημέρας του γάμου σας. Δείτε τρία απλά βήματα για το πώς να ξεκινήσετε.

1. Εμπνευστείτε από το σκηνικό του γάμου σας
Ένα από τα πιο κομβικά σημεία είναι η τοποθεσία. Η σωστή επιλογή χρωμάτων που θα αναδείξουν τον χώρο σας θα αναδείξει την διακόσμηση , χωρίς να έρχονται σε αντίθεση οπτικά. Για παράδειγμα, αν ο χώρος της εκδήλωσής σας κινείται σε ουδέτερο μπεζ τόνο, ίσως θέλετε να επιλέξετε ένα πιο ζωντανό χρώμα για την διακόσμησή σας για να φωτίσει τον χώρο. Αν ο χώρος σας είναι διακοσμημένος με περισσότερα χρώματα, μπορείτε να κινηθείτε πιο ουδέτερους συνδυασμούς για να εναρμονιστείτε με την ήδη παρούσα αισθητική.

2. Μην ξεχάσετε τα must-have του γάμου σας
Ενώ ο χώρος του γάμου σας επηρεάζει σημαντικά την παλέτα χρωμάτων σας, θα πρέπει επίσης να μεριμνήσετε και για τις αγαπημένες πινελιές που επιθυμείτε και δεν γίνεται να λείπουν από τον γάμο των ονείρων σας. Για παράδειγμα, αν πάντα ονειρευόσασταν να έχετε γαμήλιες συνθέσεις λουλουδιών γεμάτες με ηλιοτρόπια, θα χρειαστεί να συμπεριλάβετε το κίτρινο στην παλέτα σας. Χρησιμοποιήστε τα χρώματα αυτά που δεν γίνεται να λείπουν ως σημείο εκκίνησης, αντί να προσπαθήσετε να τα ενσωματώσετε στον σχεδιασμό του γάμου σας αργότερα.

3. Σκεφτείτε εποχιακά
Ακριβώς όπως η καθημερινή σας γκαρνταρόμπα, έτσι και τα χρώματα του γάμου σας μπορούν (και πρέπει) να αντικατοπτρίζουν την εποχή του χρόνου που πραγματοποιείται. Καθώς δεν είναι καλαίσθητο να χρησιμοποιούμε όλα τα χρώματα όλους τους μήνες, το μυστικό βρίσκεται στην σωστή προσαρμογή. Δηλαδή, αν το ροζ είναι το ιδανικό χρώμα του γάμου σας, ένας ροζ απαλός τόνος είναι ιδανικός για την άνοιξη, το απαλό μωβ και το ασημί είναι ένας όμορφος χειμωνιάτικος συνδυασμός, ενώ το λαμπερό κοραλί είναι βασικό στοιχείο του καλοκαιριού. Η προσθήκη χρωμάτων για έμφαση μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να φωτίσετε ή να σκουρύνετε τη χρωματική σας παλέτα για διαφορετικές εποχές.

ΠΑΝΩ