Ο Χώρος

Το κτήμα Casarma αποτελεί την έδρα της Zafiris Catering. Τι το κάνει όμως να ξεχωρίζει; Διαθέτει έναν όμορφο εξωτερικό χώρο περιτρυγιρισμένο από φυτά, ενώ σημείο αναφοράς αποτελούν οι φοίνικες που βρίσκονται σε πολλά σημεία του χώρου.

Διαθέτει ακόμα μία κλειστή αίθουσα ντυμένη με πέτρα και ξύλο όπου φιλοξενούνται εκδηλώσεις κατά τους χειμερινούς μήνες αλλά και όταν υπάρχουν μέρες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες που δεν επιτρέπουν την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης στον εξωτερικό χώρο.

Το Εκκλησάκι

Πόσο ιδανικό θα ήταν να πραγματοποιήσετε την θρησκευτική τελετή και τη δεξίωσή σας στον ίδιο χώρο, συνδυάζοντας δύο διαφορετικές τοποθεσίες σε μία;

Μπορείτε να επιλέξετε εκκλησάκι του Αγίου Στυλιανού, το οποίο βρίσκεται μέσα στο κτήμα Casarma και κάθε χρόνο φιλοξενεί μεγάλο αριθμό μυσηρίων. Το όμορφο εκκλησάκι μας βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο του κτήματος, σε έναν ανοιχτό χώρο, περιτριγυρισμένο από φυτά με θέα το γαλάζιο της πισίνας συνθέτοντας ένα ονειρικό σκηνικό.

Με αυτόν τον τρόπο θα διευκολύνετε την προσέλευση των καλεσμένων σας, θα μειώσετε το κόστος και τον χρόνο της μετακίνησης, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι θα έχετε μία λιγότερη έγνοια την μεγάλη αυτή ημέρα.

ΠΑΝΩ